BIGBANG – BAE BAE : Lyrics + Indonesian Translation


[GD] I’M IN LOVE 눈에 콩깍지 씌었어 BABE 하의 실종에 흰 와이셔츠 BABE 사람이야 천사야 OH JESUS BABE 눈부셔 BABE SUNGLASS BABE I’M IN LOVE nune kongkkakji ssuieosseo BABE haui siljonge huin waisyeocheu… Continue reading

BIGBANG – LOSER : Lyrics + Indonesian Translation


LOSER === Pecundang === [Seungri] LOSER 외톨이 센 척하는 겁쟁이 못된 양아치 거울 속에 넌 JUST A LOSER 외톨이 상처뿐인 머저리 더러운 쓰레기 거울 속에 난 I’M A LOSER oetori sen cheokhaneun geopjaengi… Continue reading

[Alexandros] – You Drive Me Crazy Girl but I Don’t Like You. : Lyrics + Indonesian Translation


You Drive Me Crazy Girl but I Don’t Like You. === Kau membuatku gila, sayang, tapi aku tak menyukaimu === At 21:08 tokyo The wind of summer is already blowing It seems to… Continue reading

[Alexandros] – Bijutsukan : Lyrics + Indonesian Translation


美術館 Bijutsukan === Museum === I saw your face at the museum It was 2 p. M. A small crowd And little rain — Aku melihat wajahmu di museum — Itu jam 2… Continue reading

[Alexandros] – Untitled : Lyrics + Indonesian Translation


Untitled === Tak berjudul === I’m gonna be a star Yeah I know I’m gonna be the one To figure out the story Don’t read the page it’s gonna spoil your amuse Yeah… Continue reading

[Alexandros] – Waitress, Waitress! : Lyrics + Indonesian Translation


Waitress, Waitress! === Pelayan, Pelayan! === The night is getting deep And the light fades away People run away from the dark and the ghost The party has just started Now open the… Continue reading

MY YAKUZA GIRL : Chapter 2


A/N: Mwehehehehe… *tawa nista Seneng banget akhirnya bisa lanjut lagi nulis fanfic yang lamaaaaaa terlantar ini. Gila, udah 2 tahun lebih dong ini bulukan ga di updet, wkwkwk. Jujur, asalnya saya udah hopeless… Continue reading

SWANKY DANK – FROM ME : Lyrics + Indonesian Translation


From Me === Dariku === every time one gets a chance not able to make up my mind different from in a reality oh yah 出来ればいつまでもこのままでっていられない ここから始 まりをあげよう FROM ME every time one… Continue reading

nano (ナノ) – Happy Ending Simulator : Lyrics + Indonesian Translation


Happy Ending Simulator === Simulasi Akhir Bahagia === hidden under the reasons an undeniable contradiction everybody just looks on when all the words they speak are an limitation — Tersembunyi di balik alasan… Continue reading

[Yowamushi Pedal Ending] ROOKiEZ is PUNK’D – Realize (リアライズ) : Lyrics + Indonesian Translation


Realize === Sadari === 捻じ曲げたプライドにすがって 言い訳して ごまかして グダグダからのフラストレート 指咥えてるだけで追いてかれる Neji mageta puraido ni sugatte Iiwakeshite gomakashite Gudaguda kara no furasutoreeto Yubi kuwaeteru dake de oite kareru — Bersandar pada kebanggaan yang membelit — Dengan… Continue reading

[Ansatsu Kyoushitsu Ending] moumoon – Hello, shooting-star : Lyrics + Indonesian Translation


Lyrics︰YUKA Music:K.MASAKI Hello, shooting-star === Hai, Bintang Jatuh === 太陽が射す 閉ざした瞼の 裏側に 赤い残像 革の鞄に ノートとペンを さあ歩き出そう Taiyou ga sasu tozashita mabuta no uragawa ni akai zanzou Kawano kaban ni nooto to pen o… Continue reading

[The LAST : Naruto The Movie] Sukima Switch – Parabolover : Lyrics + Indonesian Translation


そうだな 例えて言うなら 宇宙から叫びたい気分 君を見つけた僕は そうさもう無敵 sou da na tatoete iu nara uchuu kara sakebitai kibun kimi o mitsuketa boku wa sou sa mou muteki — Mungkin benar, jika aku rasanya seperti ingin berteriak… Continue reading

[The LAST : Naruto The Movie] Sukima Switch – Hoshi no Utsuwa : Lyrics + Indonesian Translation


Hoshi no Utsuwa === Kapal Bintang === どうして どうして 泣いて生まれて いつか流れて星に なっていくんだろう 僕らはどうして どうして 教わってないのに 涙の流し方を知ってるんだろう Doushite? Doushite? Naite umarete Itsuka nagarete hoshi ni natte iku ndarou? Bokura wa doushite? Doushite? Osowattenainoni Namida… Continue reading

DAREKAGA : Chapter 1


Summary: Meski samar, Sakura ingat tatapan dari orang yang pernah menyelamatkan nyawanya. Selama ini dia mengira itu adalah Itachi. Setelah gagal berkencan dan dipermainkan oleh Itachi, Sakura jadi menghadiri sebuah pesta bersama teman-temannya… Continue reading

Serunya JAPAN NIGHT ID 2015!!


Warning: Tulisan ini mengandung Fansgirling, lebay, norak, dan sebagainya… Ehehehehe… *ketawa-tawa gaje* Meskipun sudah seminggu berlalu tapi jujur mpe sekarang gw masih belum move on dari acara super duper keren JAPAN NIGHT ID… Continue reading

Watch “ONE OK ROCK – Live with You @ SpaceShower TV JAPAN (full)” on YouTube


Set list: 1. Mighty Long Fall 2. Deeper Deeper 3. Take Me To The Top 4. Clock Strikes 5. Be The Light 6. Decision 7. Stuck In The Middle 8. No Scared 9.… Continue reading